Vepřová Želatina Čirá VALKNUT 1000 g
Kód: VAL230Související produkty
Detailní popis produktu
Potravinářská Vepřová Želatina v prášku
Využívá se pro výrobu lahůdkářských výrobků a specialit. Potravinářská vepřová prášková želatina je čirá, lehce stravitelná bílkovina.
#ShowMore#
Složení:
- 100 % vepřová želatina 200-220 BLOOM
Možné využití:
Pro výrobu šunek, aspiků, dekoračních želé, pojivo tuků a vody, na povrchovou úpravu masných výrobků.
Příprava běžného aspiku:
- Na slano – Do 3/4 litru převařené vody, zchladlé na cca 70 °C přidáme zarovnanou polévkovou lžíci soli, šest lžic octa (nejlépe kombinace jablečného a vinného) a 2-4 lžíce želatiny.
Za občasného míchání necháme želatinu zcela rozpustit.
Do misky nakombinujeme suroviny dle libosti a částečně zchladlou tekutinou poléváme.
Do aspiku můžeme použít: např. Ryby, vejce, zeleninu, uzeniny, kuřecí maso a jiné.
- Na sladko – Želatinu rozpustíme společně s cukrem nebo náhradním sladidlem a přidáme do tvarohu na výrobu tvarohového korpusu, který pak dle vlastní fantazie ozdobíme ovocem.
Alergeny:
- Výrobek obsahuje oxid siřičitý, neobsahuje ostatní alergenní složky uvedené v příloze č. 2
Nařízení (EU) č. 1169/2011 v platném znění.
Nutriční hodnoty (na 100 g) | |
Energetická hodnota | 1496 kj |
Energetická hodnota | 358 kcal |
Tuky | 0,01 g |
Z toho nasycené mast.kyseliny | 0,004 g |
Sacharidy | 0,5 g |
Z toho cukry | 0,5 g |
Bílkoviny | 89 g |
Vláknina | ‹0,15 g |
Sůl | 0 g |
Skladování:
Skladujte v suchu a temnu při teplotě do 25 °C mimo dosah dětí. Výrobce neručí za škody vzniklé nevhodným použitím nebo skladováním. Nemá schválené léčivé účinky a nejedná se o lék.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Na vaření a pečení |
---|---|
Balení: | 1000 g |
Forma: | Sypké |
Speciální diety: | Bez laktózy, Bez lepku |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář