Vaječný Sušený Bílek VALKNUT pro pekařské a cukrářské účely 1000 g
Kód: VAL207Související produkty
Detailní popis produktu
Vaječné Sušené Bílky určené ke šlehání
Vaječné bílky určené ke šlehání pro pekařskou a cukrářskou výrobu. Vhodné na výrobu sněhového pečiva (pusinek, makronek, marshmallow, suffle) a dalších výrobků z bílků. Má vysoký obsah bílkovin a žádné cukry a tuky. Vyniká svojí širokou využitelností do sladkých i slaných pokrmů. Výborná vychytávka do kuchyně, hodí se na buchty i do omelety, do diety i jako pouhý přísun kvalitních bílkovin.
#ShowMore#
Benefity Sušených Vaječných Bílků
- Neobsahuje tuk ani cholesterol.
- Je bez lepku, cukru a laktózy.
- Vhodný pro lidi s laktózovou intolerancí
- Obsahuje 81,1 % bílkovin.
- Má vysokou biologickou využitelnost.
- Má kompletní aminokyselinový profil, BCAA a glutamin. (Aminokyseliny podporují zlepšení výkonu a urychlení regenerace.)
- Vaječný bílek obsahuje přirozený obsah vitaminů A, B12 a D
Složení:
- Pasterizované sprejově sušené vaječné bílky.
- Krémově bílý prášek z vaječných bílků s charakteristickou vůní, bez cizích chutí a vůní.
Doporučené dávkování:
- Velmi snadná a rychlá příprava. Prášek můžete smíchat s vodou či mlékem, přidat do oblíbeného pokrmu místo klasického vejce.
- Smícháme 1 díl sušeného bílku se 7 díly vody
(Např. 125 g sušeného bílku s 875 ml studené vody nebo 1 kg sušeného bílku se 7 l studené vody. ) - 30 g sušených bílků odpovídá zhruba 10 tekutým bílkům.
Alergeny:
- vejce
Nutriční hodnoty (na 100 g) | |
Energetická hodnota | 1510 kj |
Energetická hodnota | 361 kcal |
Tuky | 0 g |
Z toho nasycené mast.kyseliny | 0 g |
Sacharidy | 7,8 g |
Z toho cukry | 0 g |
Bílkoviny | 81 g |
Vláknina | 0 g |
Sůl | 3,3 g |
Další zajímavosti
- Vaječné sušené bílky jsou zdrojem bílkovin.
- Bílkoviny jsou základním materiálem k výstavbě tkání a buněk našeho těla a k jejich obnově. Hrají také důležitou úlohu při imunitních reakcích, působí jako enzymy, hormony a další látky důležité pro správné fungování těla.
- Stavebními jednotkami bílkovin jsou aminokyseliny, které jsou v bílkovinách uspořádány do dlouhých řetězců.
- V lidském organismu neexistuje rezerva bílkovin.
- Při jejich nedostatečném příjmu ve stravě nebo z jiných důvodů, např. při dlouhotrvajícím hladovění, dochází v důsledku proteolýzy k omezování zmíněné stavební činnosti a také k úbytku některých orgánů.
Upozornění:
Doplněk stravy vhodný pro pekařskou a cukrářskou výrobu. Vhodné pro vegetariány. Není určeno jako náhrada pestré stravy. Nevhodné pro děti, těhotné a kojící ženy. Nepřekračujte doporučené dávkování. Doporučujeme se vždy poradit s ošetřujícím lékařem.
Skladování:
Skladujte v suchu a temnu při teplotě do 25 °C mimo dosah dětí. Výrobce neručí za škody vzniklé nevhodným použitím nebo skladováním. Nemá schválené léčivé účinky a nejedná se o lék.
Zdroje
[1] Bezpečnost potravin - https://www.bezpecnostpotravin.cz/az/termin/76768.aspx
Doplňkové parametry
Kategorie: | Proteiny - bílkoviny |
---|---|
Obsah bílkovin: | 80 % bílkovin |
Balení: | 1000 g |
Forma: | Sypké |
Speciální diety: | Bez laktózy, Bez lepku |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.