Směs na zmrzlinu DZ 2 kg káva
Kód: VAL240-KAVASouvisející produkty
Detailní popis produktu
Směs na výrobu zmrzliny DZ s kakaovou příchutí
Sypká směs na výrobu lahodné mléčné kopečkové i točené zmrzliny s příchutí kávy. Vyrobte si doma oblíbenou zmrzlinu a poškádlete chuťové buňky svých blízkých a přátel. Nepoužíváme geneticky modifikované suroviny. Všechny zmrzliny jsou zcela bezlepkové .
#ShowMore#
Návod na přípravu zmrzliny:
1) Nepasterované (studenou cestou)
1 kg zmrzlinové směsi pečlivě rozmíchejte ve 2 l studené pitné vody. Nechte odstát 15 až 20 minut. Znovu promíchejte. Hotovou směs už stačí jen nalít do stroje na výrobu zmrzliny. Pokud používáte stroj na točenou zmrzlinu doporučujeme přecedit a pak následně ve stroji zmrazit.
2) Pasterované (tepelnou úpravou, cestou)
1 kg zmrzlinové směsi pečlivě rozmíchejte ve 2 l studené pitné vody. Nechte odstát 15 až 20 minut. Znovu promíchejte. Pokud používáte stroj na točenou zmrzlinu doporučujeme přecedit. Po pasterizaci lze směs zmrazit, nebo musíte zajistit následné schlazení na +4 °C do 90 minut. Takto schlazenou směs lze uchovat 48 hodin při teplotě do +4°C.
Složení:
- sušené plnotučné a odtučněné mléko, cukr, hroznový cukr, fruktóza, stabilizator, xantan gum, zahušťovadlo: guar gum, emulgátor: celulosová guma, antioxidant: glycine, aroma, mletá zrnková káva.
Alergeny:
- Vyznačeny ve složení tučně. Obsahuje mléko včetně laktózy.
Nutriční hodnoty na 100 g |
|
Energetická hodnota | 1723 kj |
Energetická hodnota | 412 kcal |
Tuky | 10 g |
- z toho nasycené mast.kyseliny | 6,5 g |
Sacharidy | 65 g |
- z toho cukry | 65 g |
Bílkoviny | 14 g |
Sůl | 2 g |
Skladování:
Skladujte v suchu a temnu při teplotě do 24 °C a relativní vlhkosti vzduchu do 60 %. Po otevření obal dobře uzavřete a spotřebujte do 7 dnů. Výrobce neručí za škody vzniklé nevhodným použitím nebo skladováním.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Směs na zmrzlinu pro dokonalé osvěžení |
---|---|
Obsah bílkovin: | Do 25 % bílkovin |
Balení: | 2000 g |
Příchuť: | Káva |
Speciální diety: | Bez lepku |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.