Ochucovací pasta na zmrzlinu DZ jahoda

Kód: VAL269-JAH-1KG VAL269-JAH-750G VAL269-JAH-5KG Zvolte variantu
6 hodnocení
Značka: Valknut
450 Kč 349 Kč 2 250 Kč od 349 Kč –13 % –14 % –13 % až –14 %
ochuc pasta zmrz zaklad jahoda 750g
450 Kč 349 Kč 2 250 Kč od 349 Kč –13 % –14 % –13 % až –14 % 390 Kč 299 Kč 1 950 Kč od 299 Kč 348,21 Kč bez DPH 266,96 Kč bez DPH 1 741,07 Kč bez DPH od 266,96 Kč bez DPH
Momentálně nedostupné Momentálně nedostupné Momentálně nedostupné Zvolte variantu
Příchuť
Obsah balení
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.
  • Ochucovací pasta na zmrzlinu.
  • Vhodné i pro výrobu zmrzlinových sorbetů.
  • Lze použít i do cukrářských výrobků.
  • Bez lepku a chemických barviv.
  • Neobsahuje GMO

Detailní informace

Detailní popis produktu

Ochucovací pasta na zmrzlinu

Ochucovací pasta je vhodná do smetanového i ovocného základu na zmrzlinu. Ochucovací pasta na zmrzlinu je skvělý způsob, jak přidat do zmrzliny lahodnou chuť a kreativitu. S trochou experimentování můžete vytvořit jedinečné zmrzlinové dezerty, které si každý zamiluje.

#ShowMore#

Návod na použití:

  • 70 g na 1 kg základní směsi nebo krému.
  • Použití a dávkování tohoto přípravku doporučujeme odzkoušet výrobcem finálního produktu.

Složení:

  • jahody, cukr, glukozo-fruktozový sirup, aroma, regulátor kyselosti: kyselina citronová, kyselina jablečná, zahušťovadlo Pektin, přírodní barvivo: extrakt z červené řepy, antioxidant: glycin, konzervant: kyselina sorbová.

 

Nutriční hodnoty na 100 g
Energetická hodnota 1098 kj
Energetická hodnota 262 kcal
Tuky 0,1 g
- z toho nasycené mast.kyseliny 0 g
Sacharidy 59 g
- z toho cukry 49 g
Bílkoviny 0,2 g
Sůl 0,08 g

Skladování:

Skladujte v suchu a temnu při teplotě do 24 °C a relativní vlhkosti vzduchu do 60 %. Po otevření obal dobře uzavřete a spotřebujte do 7 dnů. Výrobce neručí za škody vzniklé nevhodným použitím nebo skladováním. 

Doplňkové parametry

Kategorie: Směs na zmrzlinu pro dokonalé osvěžení
Příchuť: Jahoda
Speciální diety: Bez lepku

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: