Sušené plnotučné mléko VALKNUT 1000 g v prášku bez příchuti
Code: VAL047-1KGRelated products
Product detailed description
Sušené plnotučné mléko 26 % tuku
Lahodné Sušené kravské mléko vyrobené v České republice. Sušené mléko je dehydrované, tedy zbavené vody, ale živiny v něm zůstávají. Sušené mléko není jen zabarvená voda, uchovává si přibližné účinky, jako čerstvé mléko a tím je vhodné na občasnou konzumaci, když nemáte k dispozici klasické mléko. Sušené mléko se dá dobře a dlouho skladovat, takže pokud nemáte po ruce klasické mléko, tak směle do toho…
Benefity Sušeného Mléka
Sušené mléko má podobné účinky jako klasické mléko (živočišné nebo rostlinné).
- Je perfektní pro zvýšení příjmu bílkovin bez přidání nechtěných kalorií.
- Obsahuje vitamíny (vitamin A /retinol/, vitamin D, vitamin E, vitamin K)
- Bohatý na minerály jako je hořčík, vápník, zinek, draslík a fosfor.
- Při výrobě této formy mléka, extrakcí vody a tuku z čerstvého pasterizovaného mléka, zůstávají zachovány i další příznivé živiny jako jsou aminokyseliny.
- Jsou nezbytné pro zdraví a podporu celkových tělesných funkcí.
#ShowMore#
Sušené plnotučné mléko a jeho využití
Využijete ho všude, kde je zapotřebí mléka, vhodné pro studenou i teplou kuchyni, velice dobře rozpustné i ve studené vodě.
- Sušené mléko je ideální možností rychlé přípravy mléka.
- K přípravě kávy, kakaa, polévek, omáček, těsta, kaší, pudinků apod.
- Využívá se i v cukrářství na výrobu čokolády či polevy.
- Výhodou je, že nepotřebuje být skladováno v chladu (v ledničce).
- Bez obav si ho můžete vzít na dovolenou, na turistiku...atd.
- Sušené kravské mléko není vhodné pro lidi s intolerancí laktózy, protože obsahuje mléčný cukr (laktózu).
Složení:
- 100% sušené plnotučné mléko
Návod na přípravu:
- 5 až 6 čajových lžiček (1 vrchovatá čajová lžička je přibližně 5,5 g prášku) sušeného mléka rozmíchejte ve 200 ml pitné vody 40 - 50 °C teplé.
- Takto připravené mléko už nemusíte vařit.
- Využijete ho všude, kde je zapotřebí mléka - k přípravě kávy, kakaa, polévek, omáček, těsta, kaší, pudinků apod.
Doporučený poměr ředění:
- 1 díl prášku a 7 dílů vody
- Důležité: do směsi by měla být přidána teplá voda (cca 45 °C), nikoli naopak, při pomalém míchání zabráníte tvorbě hrudek.
- Míchejte mléko, dokud se prášek úplně nerozpustí, poté je nutné nechat kapalinu nabobtnat cca 10–15 minut.
Vhodnost použití a dávkování musí být odzkoušena výrobcem finálního produktu a použití.
Alergeny:
Nutriční hodnoty (na 100 g) | |
Energetická hodnota | 2067 kj |
Energetická hodnota | 494 kcal |
Tuky | 26 g |
Z toho nasycené mast.kyseliny | 17 g |
Sacharidy | 38 g |
Z toho cukry | 38 g |
Bílkoviny | 27 g |
Vláknina | 0 g |
Sůl | 0,3 g |
Další zajímavosti
- Mléko obsahuje vitamíny (A, D, E, K)
- Bohaty na minerály jako je hořčík, vápník, zinek, draslík a fosfor.
- Při výrobě této formy mléka, extrakcí vody a tuku z čerstvého pasterizovaného mléka, zůstávají zachovány i další příznivé živiny jako jsou aminokyseliny.
- Jsou nezbytné pro zdraví a podporu celkových tělesných funkcí.
- Laktóza také pomáhá tělu absorbovat vápník. Nicméně lidé s intolerancí laktózy by se měli mít na pozoru při výběru druhu sušeného mléka, protože i tato forma mléka jim po užití může způsobit problémy při trávení.
Upozornění:
Skladování:
Skladujte v suchu a temnu při teplotě do 25 °C mimo dosah dětí. Výrobce neručí za škody vzniklé nevhodným použitím nebo skladováním. Nemá schválené léčivé účinky a nejedná se o lék. Spotřebujte do 4 měsíců od otevření. Minimální trvanlivost a šarže vyznačena na obalu.
Additional parameters
Category: | Gainery a sacharidy |
---|---|
Obsah bílkovin: | Nad 25 % bílkovin |
Balení: | 1000 g |
Be the first who will post an article to this item!