Kypřící prášek do pečiva VALKNUT
Code: VAL278-500Product detailed description
Kypřící prášek do pečiva
Kypřicí prášek funguje na principu uvolňování oxidu uhličitého do těsta acidobazickou reakcí, čímž vznikají v těstě bublinky a to se tak nakypřuje. Kypřicí prášek je suché chemické kypřidlo používané ke zvětšení objemu a odlehčení textury. Je neodmyslitelnou součástí receptury přípravy nejrůznějších těst, díky němu je těsto krásně nadýchané. Využijete ho pro přípravu pečiva, muffinů, koláčů, vdolečků i knedlíků.
#ShowMore#
Doporučené dávkování na 1 kg:
Kypřicí prášek rozmícháme v mouce a přidáme do těsta.
- třená těsta – 24 g
- těsta křehká – 16 g
- knedlíková těsta – 8 g
Vhodnost použití a dávkování tohoto přípravku musí být odzkoušena výrobcem finálního produktu.
Složení:
- hydrogenuhličitan sodný(jedlá soda), vinný kámen (vinan draselný) kukuřičný škrob
Nutriční hodnoty (na 100 g) |
|
Energetická hodnota | 700 kJ |
Energetická hodnota | 165 kcal |
Tuky | 0,7 g |
Z toho nasycené mast.kyseliny | ‹0,1 g |
Sacharidy | 34 g |
Z toho cukry | ‹0,5 g |
Bílkoviny | 5,3 g |
Sůl | 31,3 g |
Skladování:
Skladujte v suchu a temnu při teplotě do 25 °C. Výrobce neručí za škody vzniklé nevhodným použitím nebo skladováním.
Additional parameters
Category: | Na vaření a pečení |
---|---|
Balení: | 500 g, 150 g |
Forma: | Sypké |
Be the first who will post an article to this item!