Collagen Hovězí Hydrolyzovaný protein VALKNUT 500 g v prášku
Code: VAL038Related products
Product detailed description
Collagen Hydrolyzovaný hovězí protein
Beef protein je čistý přírodní produkt bez použití hormonů, proto je vhodný opravdu pro každého. Je získaný enzymatickou hydrolýzou kolagenu z hovězího masa. Obsahuje vysoce kvalitní hydrolyzovaný "předtrávený" hovězí protein. (Trávení a vstřebaní je díky tomu rychlé.) Má velkou výhodu oproti syrovátkovým proteinům, protože neobsahuje laktózu. Je tedy vhodný pro lidi, kteří trpí intolerancí na laktózu, lepek či sóju.
Kolagen je vláknitý protein, který je důležitý pro různé tkáně. Síla vazů, šlach a tlaková odolnost kloubní chrupavky jsou ovlivněny obsahem kolagenu v těle.
Benefiny Hovězího kolagenu
Zajišťuje pro organismus všechny druhy esenciálních aminokyselin, včetně těch devíti, které si organismus nedokáže vytvořit (histidin, isoleucin, leucin, lysin, methionin, fenylalanin, threonin, tryptofan, valin), které musíme přijmout v potravě.
- Podporuje tvorbu kolagenu.
- Svkělý obsah bílkovin, což přispěje k růstu a udržování svalové hmoty.
- Bez laktózy.
- Obsahuje velké množství aminokyselin.
- Napomáhá k růstu a udržení svalové hmoty.
#ShowMore#
Pro koho je tento produkt vhodný
- Je vhodný pro sportovce, kteří cvičí za účelem zvýšení objemu svalů.
- Zejména pro ty, kteří se chtějí vyhnout laktóze a mléčným výrobkům v jejich stravě, nebo hledají alternativní zdroj bílkovin.
- Pro každého, kdo hledá zvýšení denního příjmu bílkovi.
Složení:
- Collagen hydrolyzovaný hovězí protein.
- Prášek čistého kolagenového proteinu, který je snadno rozpustný v tekutinách.
Doporučené dávkování:
- 2krát denně 1 čajovou lžičku rozmíchete v dostatečném množství vody nebo ovocého nápoje.
- Alternativně lze konzumovat kdykoliv během dne, abyste zvýšili svůj denní příjem bílkovin.
- Hovězí kolagen hydrolyzát můžete přidávat do omáček a jiných teplých pokrmů, ale hlavně ho využijete ve svých oblíbených nápojích jako džus, čaj nebo smoothie.
- Doporučujeme ho užívat společně s vitaminem C.
Vitamin C podporuje přirozenou tvorbu kolagenu v těle pro zdravé kosti, chrupavky, kůži, zuby, dásně a krevní cévy.
Nutriční hodnoty (na 100 g) | |
Energetická hodnota | 1700 kj |
Energetická hodnota | 404 kcal |
Tuky | 0 g |
Z toho nasycené mast.kyseliny | 0 g |
Sacharidy | 0 g |
Z toho cukry | 0 g |
Bílkoviny | 95 g |
Vláknina | 0 g |
Sůl | 0,5 g |
Kolagen je důležitý pro
Kosti
- Kosterní soustava je tvořena z velké části z kolagenu. Kosti se během života mění a vyvíjí.
- Dostatek kvalitního kolagenu je nutný k růstu kostní tkáně a ve druhé fázi pro zabudování vápníku do kostí.
- Kost je tvořena především kolagenem, na který se později vážou minerály.
- Kolagen udržuje pevnost kostí a pružnost chrupavky i vaziva, aby byly odolné vůči zátěži.
Svaly
- Jsou z velké části tvořeny kolagenem.
- V lidském těle je cca 30 % bílkovin kolagenních.
- Aminokyseliny obsažené v kolagenních bílkovinách přispívají k regeneraci a růstu svalů.
- Mikrotrhlinky v kolagenních pouzdrech svalů vznikají při dlouhodobé zátěži.
(Což vnímáme jako únavu a bolest.)
Kůži
- Kolagen je nejčastěji spojován s kůží.
(Zodpovídá za její pevnost.) - Kolagen vitalizuje kůži a pokožku.
- Je vhodný k jejímu hojení po úrazu.
- Ztráta kolagenu znamená ztrátu pevnosti kůže.
(vrásky)
Upozornění:
Doplněk stravy. Není určeno jako náhrada pestré stravy. Nevhodné pro děti, těhotné a kojící ženy. Nepřekračujte doporučené dávkování. Doporučujeme se vždy poradit s ošetřujícím lékařem. Je určeno k použití spolu s aktivním životním stylem a vyváženou stravou. Nevhodné pro vegetariány.
Skladování:
Skladujte v chladném, suchém místě mimo přímé sluneční světlo při teplotě do 25 °C mimo dosah dětí. Výrobce neručí za škody vzniklé nevhodným použitím nebo skladováním. Nemá schválené léčivé účinky a nejedná se o lék.
Additional parameters
Category: | Kloubní výživa |
---|---|
Určení: | Růst svalů |
Druh: | Hydrolyzát |
Zdroj bílkovin: | Hovězí |
Obsah bílkovin: | 100 % bílkovin |
Balení: | 500 g |
Forma: | Sypké |
Speciální diety: | Bez laktózy, Bez lepku |
Be the first who will post an article to this item!