Zahušťovadlo Kukuřičný Škrob VALKNUT 1000 g v prášku
Artikelnummer: VAL062Verwandte Produkte
Detaillierte Produktbeschreibung
Kukuřičný škrob
Univerzální zahušťovadlo s mnoha možnostmi aplikace v potravinářství, především v pekárenstsví a cukrárenství. Nativní kukuřičný škrob v prášku je velmi rafinovaná kukuřičná mouka. Jedná se o komplexní sacharid získaný ze zrna kukuřice. Skoro každá hospodyňka ho má doma ve spíži. Je zdravější než škrob bramborový, protože na rozdíl od něj neobsahuje jed solanin.
- Škrob je látka, která je syntetizovaná rostlinami.
- Jedná se o bílý prášek, který nemá chuť ani vůni, proto se používá v potravinářském průmyslu především k zahušťování, aniž by ovlivnil chuť pokrmu.
- Bezlepkový.
- Vhodný i pro vegany .
Kukuřičný škrob a jeho využití
Slouží jako zahušťovadlo a plnidlo, náhrada tuků, nosič vonných látek, stabilizátor emulzí a látka poutající vodu. Je ideální na zahuštění omáček a zjemnění pokrmů. Hodí se k přípravě koláčů, dortů, náplní, dezertů a ovocných náplní.
- Na zjemnění těst.
- Zahuštění omáček, polévek a přesnídávek.
- Na přípravu náplní a dezertů.
#ShowMore#
Možné využití:
Pro zahuštěí polévek a omáček rozmícháme kukuřičný škrob vždy v malém množství studené vody a za stálého míchání přidáváme do vroucího pokrmu ke konci přípravy. Necháme několikrát vzkypět a pak odstavíme.
- u polévek 1-1,5 lžíce na 1 l tekutiny
- u omáček 3-3,5 lžíce na 1 l tekutiny
Složení:
- 100% nativní kukuřičný škrob
prášek
Alergeny:
Nutriční hodnoty (na 100 g) | |
Energetická hodnota | 1500 kj |
Energetická hodnota | 353 kcal |
Tuky | 0,1 g |
Z toho nasycené mast.kyseliny | 0 g |
Sacharidy | 88 g |
Z toho cukry | 0 g |
Bílkoviny | 0,3 g |
Vláknina | 0 g |
Sůl | 10 mg |
Upozornění:
Doplněk stravy. Není určeno jako náhrada pestré stravy.
Skladování:
Skladujte v suchu a temnu při teplotě do 25 °C. Výrobce neručí za škody vzniklé nevhodným použitím nebo skladováním. Nemá schválené léčivé účinky a nejedná se o lék.
Zusätzliche Parameter
Kategorie: | Zdravá výživa |
---|---|
Balení: | 1000 g |
Seien Sie der Erste, der einen Beitrag über diesen Artikel schreibt.