Směs na zmrzlinu DZ 2 kg vanilka
Artikelnummer: VAL240-VANVerwandte Produkte
Detaillierte Produktbeschreibung
Směs na výrobu zmrzliny DZ s vanilkovou příchutí
Velmi kvaliní sypká směs na výrobu lahodné mléčné kopečkové i točené zmrzliny s příchutí vanilky. Vyrobte si doma oblíbenou zmrzlinu a poškádlete chuťové buňky svých blízkých a přátel. Nepoužíváme geneticky modifikované suroviny. Všechny zmrzliny jsou zcela bezlepkové.
#ShowMore#
Návod na přípravu zmrzliny:
1) Nepasterované (studenou cestou)
1 kg zmrzlinové směsi pečlivě rozmíchejte ve 2 l studené pitné vody. Nechte odstát 15 až 20 minut. Znovu promíchejte. Hotovou směs už stačí jen nalít do stroje na výrobu zmrzliny. Pokud používáte stroj na točenou zmrzlinu doporučujeme přecedit a pak následně ve stroji zmrazit.
2) Pasterované (tepelnou úpravou, cestou)
1 kg zmrzlinové směsi pečlivě rozmíchejte ve 2 l studené pitné vody. Nechte odstát 15 až 20 minut. Znovu promíchejte. Pokud používáte stroj na točenou zmrzlinu doporučujeme přecedit. Po pasterizaci lze směs zmrazit, nebo musíte zajistit následné schlazení na +4 °C do 90 minut. Takto schlazenou směs lze uchovat 48 hodin při teplotě do +4°C.
Složení:
- sušené plnotučné mléko, cukr, hroznový cukr, přírodní barvivo kurkumin, aroma, stabilizátor: celulosová guma, antioxidant: glycine
Alergeny:
- Vyznačeny ve složení tučně. Obsahuje mléko včetně laktózy.
Nutriční hodnoty na 100 g |
|
Energetická hodnota | 1921kj |
Energetická hodnota | 457 kcal |
Tuky | 17 g |
- z toho nasycené mast.kyseliny | 11 g |
Sacharidy | 60 g |
- z toho cukry | 60 g |
Bílkoviny | 18 g |
Sůl | 0,2 g |
Skladování:
Skladujte v suchu a temnu při teplotě do 24 °C a relativní vlhkosti vzduchu do 60 %. Po otevření obal dobře uzavřete a spotřebujte do 7 dnů. Výrobce neručí za škody vzniklé nevhodným použitím nebo skladováním.
Zusätzliche Parameter
Kategorie: | Směs na zmrzlinu pro dokonalé osvěžení |
---|---|
Obsah bílkovin: | Do 25 % bílkovin |
Balení: | 2000 g |
Příchuť: | Vanilka |
Speciální diety: | Bez lepku |
Seien Sie der Erste, der einen Beitrag über diesen Artikel schreibt.