Slunečnicový Lecitin VALKNUT 500 g v prášku bez příchuti
Artikelnummer: VAL004Verwandte Produkte
Detaillierte Produktbeschreibung
Slunečnicový Lecitin
100% čistý slunečnicový lecitin v prášku. Lecitin je přirozenou součástí všech buněk v těle. Udržuje buněčné stěny pružné a brání jejich zatvrdnutí. Doplněk stravy, který obsahuje tzv. fosfolipidy, které jsou stavebním materiálem buněčné membrány, svalové myofibrily a imunitní buňky. Lecitiny jsou látky tělu vlastní a jsou nezbytné pro celou řadu životních funkcí.
#ShowMore#
Pro koho je Lecitin vhodný
Lze ho doporučit každému, kdo podstupuje velkou fyzickou zátěž nebo potřebuje podpořit obnovu z jiných důvodů.
Kdy je potřeba Lecitin doplňovat
Vyšší potřeba lecitinu nastává:
- při nadměrné tělesné a psychické námaze a únavě,
- při rekonvalescenci,
- zvýšené hladině cholesterolu,
- vyšší konzumaci alkoholu,
- různých chronických onemocněních a poruchách vstřebávání,
- při nedostatku vitaminu B12 a kyseliny listové.
Složení:
Čistý slunečnicový lecithin s vysokou koncentrací fosfolipidů.
Doporučené dávkování:
- 3 g denně.
- Prášek smíchejte s tekutinou, smoothie nebo přidejte do studeného jídla.
Nutriční hodnoty (na 100 g) | |
Energetická hodnota | 2491 kj |
Energetická hodnota | 383 kcal |
Tuky | 51,4 g |
Z toho nasycené mast.kyseliny | 13,1 g |
Sacharidy | 23 g |
Z toho cukry | 2,5 g |
Bílkoviny | 7,4 g |
Vláknina | 9,1 g |
Sůl | 0,0090 g |
Upozornění:
Doplněk stravy. Není určeno jako náhrada pestré stravy. Nevhodné pro děti, těhotné a kojící ženy. Nepřekračujte doporučené dávkování. Doporučujeme se vždy poradit s ošetřujícím lékařem.
Skladování:
Skladujte v suchu a temnu při teplotě do 25 °C mimo dosah dětí. Výrobce neručí za škody vzniklé nevhodným použitím nebo skladováním. Nemá schválené léčivé účinky a nejedná se o lék.
Zusätzliche Parameter
Kategorie: | Zdravé tuky a omega 3 |
---|---|
Gewicht: | 0.5 kg |
Určení: | Po tréninku, Na regeneraci |
Obsah bílkovin: | Do 25 % bílkovin |
Příchuť: | Bez příchuti |
Speciální diety: | Bez laktózy, Bez lepku, Vegan |
Seien Sie der Erste, der einen Beitrag über diesen Artikel schreibt.