Ochucovací pasta na zmrzlinu DZ jahoda

Artikelnummer: VAL269-JAH-750G
6 bewertungen
Marke: Valknut
ab 349 Kč Bis zu –14 %
ochuc pasta zmrz zaklad jahoda 750g
ab 349 Kč Bis zu –14 % ab 299 Kč ab 266,96 Kč ohne MwSt.

Variante wählen

  • Ochucovací pasta na zmrzlinu.
  • Vhodné i pro výrobu zmrzlinových sorbetů.
  • Lze použít i do cukrářských výrobků.
  • Bez lepku a chemických barviv.
  • Neobsahuje GMO

Detaillierte Informationen

Příchuť: Jahoda, Obsah balení: 1000 g
Momentálně nedostupné | VAL269-JAH-1KG
450 Kč
390 Kč
348,21 Kč ohne MwSt.
Příchuť: Jahoda, Obsah balení: 750 g
Momentálně nedostupné | VAL269-JAH-750G
349 Kč
299 Kč
266,96 Kč ohne MwSt.
Příchuť: Jahoda, Obsah balení: 5000 g
Momentálně nedostupné | VAL269-JAH-5KG
2 250 Kč
1 950 Kč
1 741,07 Kč ohne MwSt.

Detaillierte Produktbeschreibung

Ochucovací pasta na zmrzlinu

Ochucovací pasta je vhodná do smetanového i ovocného základu na zmrzlinu. Ochucovací pasta na zmrzlinu je skvělý způsob, jak přidat do zmrzliny lahodnou chuť a kreativitu. S trochou experimentování můžete vytvořit jedinečné zmrzlinové dezerty, které si každý zamiluje.

#ShowMore#

Návod na použití:

  • 70 g na 1 kg základní směsi nebo krému.
  • Použití a dávkování tohoto přípravku doporučujeme odzkoušet výrobcem finálního produktu.

Složení:

  • jahody, cukr, glukozo-fruktozový sirup, aroma, regulátor kyselosti: kyselina citronová, kyselina jablečná, zahušťovadlo Pektin, přírodní barvivo: extrakt z červené řepy, antioxidant: glycin, konzervant: kyselina sorbová.

 

Nutriční hodnoty na 100 g
Energetická hodnota 1098 kj
Energetická hodnota 262 kcal
Tuky 0,1 g
- z toho nasycené mast.kyseliny 0 g
Sacharidy 59 g
- z toho cukry 49 g
Bílkoviny 0,2 g
Sůl 0,08 g

Skladování:

Skladujte v suchu a temnu při teplotě do 24 °C a relativní vlhkosti vzduchu do 60 %. Po otevření obal dobře uzavřete a spotřebujte do 7 dnů. Výrobce neručí za škody vzniklé nevhodným použitím nebo skladováním. 

Zusätzliche Parameter

Kategorie: Směs na zmrzlinu pro dokonalé osvěžení
Příchuť: Jahoda
Speciální diety: Bez lepku

Seien Sie der Erste, der einen Beitrag über diesen Artikel schreibt.

Dieses Feld nicht ausfüllen: