Aminokyselina Glycin VALKNUT 500 g v prášku
Artikelnummer: VAL108Detaillierte Produktbeschreibung
L-Glycine
Glycin je nejmenší a nejjednodušší aminokyselina. Má v organismu celou řadu nezastupitelných funkcí. Glycin je nezbytný pro produkci glutathionu, DNA, kreatinu, žluči, hemoglobinu a většiny proteinů. Glycin je spolu s prolinem hlavní součástí kolagenu. S oblibou ho používají siloví i vytrvalostní sportovci, protože se podílí na syntéze bílkovin důležitých pro ochranu a růst svalové hmoty. Je vyhledávaná i lidmi, kteří usilují o zlepšení kvality spánku.
#ShowMore#
L-Glycine a její benefity:
- Zklidnění organizmu a vnitřního napětí
- Neobsahuje umělá sladidla.
- Podpora neurotransmiterů.
- Součást bílkovin, které se podílí na ochraně a růstu svalů.
- Obnovení zásob buněčné energie.
- Vhodné pro vegetariány a vegany.
- Neobsahuje GMO.
Složení:
- 100% Glycin
- prášek
Doporučené dávkování:
- 1krát denně 0,75 g (1/6 čajové lžičky) rozmíchejte v dostatečném množství vody nebo ovocného nápoje.
- Doporučená denní dávka 750 mg (0,75 g)
Další zajímavosti o L-Glycinu
- V našem těle je L-Glycin nezbytný v tzv. procesu proteosyntézy, což je proces tvorby a obnovy svalové hmoty, dále kolagenu a vazivových struktur.
- L-Glycin se spolu s L-Argininem a L-Methioninem podílí na přirozené tvorbě kreatinu ve svalových buňkách, ten je následně využíván pro obnovu buněčné energie ATP.
Upozornění:
Doplněk stravy. Není určeno jako náhrada pestré stravy. Nevhodné pro děti, těhotné a kojící ženy. Nepřekračujte doporučené dávkování. Doporučujeme se vždy poradit s ošetřujícím lékařem. Doplňky stravy by neměly být používány jako náhrada různorodé a vyvážené stravy a zdravého životního stylu.
Skladování:
Skladujte v suchu a temnu při teplotě do 25 °C mimo dosah dětí. Výrobce neručí za škody vzniklé nevhodným použitím nebo skladováním. Nemá schválené léčivé účinky a nejedná se o lék.
Zusätzliche Parameter
Kategorie: | Sportovní výživa |
---|---|
Určení: | Růst svalů, Na regeneraci, Na noc |
Balení: | 500 g |
Seien Sie der Erste, der einen Beitrag über diesen Artikel schreibt.