Agar rostlinná želatina VALKNUT
Artikelnummer: VAL275-500Verwandte Produkte
Detaillierte Produktbeschreibung
Agar přírodní želatina v prášku
Agar je přírodní průhledná alternativa želatiny bez chuti a zápachu. Můžete použít pro přípravu krémů, dortů, polev, pudingů a zákusků. Vhodný je také pro výrobu želé a slaných aspiků. Agar má vynikající želírující schopnosti. Ve studené vodě je nerozpustný. Rozpustíte ve vařící vodě.
#ShowMore#
Benefity:
- průhledná přírodní želatina
- bez chuti a bez zápachu
- vysoká želírující schopnost
- skvěle drží tvar
- vhodný pro cukrárenská želé i slané aspiky
Složení:
- 100 % Agar
- Bílý až světle žlutý prášek
Možné využití:
V potravinářství se agar používá k ochucování, jako stabilizátor i jako zahušťovací prostředek pro cukrářské a pekařské výrobky. Je výborný pro mražené dezerty, různá želé, pudinky a podobně.
- Smíchejte agar (10 g) v 1 litru studené vody a podle potřeby doslaďte.
- Vaříme za stálého míchání 3 minuty.
- Po uvaření necháme mírně vychladnout.
- Nalijte do formy a necháme ztuhnout v chladničce. Můžete také připravit organický agar z ovocné šťávy, džus atd
- Vhodnost použití a dávkování tohoto přípravku musí být odzkoušena výrobcem finálního produktu.
Nutriční hodnoty (na 100 g) | |
Energetická hodnota | 720 kj |
Energetická hodnota | 175 kcal |
Tuky | 0 g |
Z toho nasycené mast.kyseliny | 0 g |
Sacharidy | 0,4 g |
Z toho cukry | 0 g |
Bílkoviny | 0 g |
Vláknina | 86 g |
Sůl | 0,04 g |
Skladování:
Skladujte v suchu a temnu při teplotě do 25 °C mimo dosah dětí. Výrobce neručí za škody vzniklé nevhodným použitím nebo skladováním. Nemá schválené léčivé účinky a nejedná se o lék.
Zusätzliche Parameter
Kategorie: | Na vaření a pečení |
---|---|
Balení: | 500 g, 1000 g |
Forma: | Sypké |
Speciální diety: | Bez laktózy, Bez lepku |
Seien Sie der Erste, der einen Beitrag über diesen Artikel schreibt.